• Choose language:
  • Nederlands
  • English

Titan de Boer

Al geruime tijd werken Titan Projects en las- en montagebedrijf De Boer uit Heeg nauw samen. Om efficiënter en vooral effectiever te kunnen werken is in 2010 een samenwerkingsverband aangegaan onder de naam "Titan de Boer". Van oudsher is Titan Projects een engineering- en projectenbureau gericht op de procesindustrie, waar las- en montagebedrijf De Boer gespecialiseerd is in de productie en montage van vooral rvs drukvaten en leidingwerk.

Door het samenwerkingsverband kan het bedrijf zo goed als 100% dienstverlening bieden als het gaat om de ontwikkeling en onderhoud van drukvaten en de uitvoering van piping projecten. Dat betekend één aanspreekpunt, maar de jarenlange internationale kennis en ervaring van twee bedrijven!

Vooral wanneer het gaat om speciale legeringen, komt Titan de Boer al snel in beeld. Zowel de materiaalkundige kennis als de juiste kwalificaties zijn in huis om zwaar belastende en corrosiebestendige producten te ontwerpen en vervaardigen. Wereldwijd, van Amerika tot het Midden-Oosten, zijn door ons nieuwbouw- en renovatieprojecten in de zware procesindustrie uitgevoerd.

Titan de Boer beschikt over een ruim park aan professionele apparatuur en de juiste kwalificaties om kwalitatief hoogwaardige producten te leveren tegen gunstige voorwaarden.  Bovendien is de zeer ruime werkplaats gunstig gelegen aan vaarwater, zodat grote apparaten niet alleen geproduceerd kunnen worden, maar ook makkelijk getransporteerd kunnen worden naar waar dan ook in de wereld.

 

Productiefoto

Contact

Titan Projects B.V.
Zeilmakersstraat 15
8601 WT Sneek
Tel: +31 (0) 515 54 82 00
Stuur een e-mail

Nieuws

Er is op dit moment geen nieuws.

Lees meer