Design and fabrication codes

Titan Projects heeft ruime ervaring op het gebied van engineering en kan als partner het maximale uit een ontwerp halen. Onze engineers kunnen op elk moment bij een project instappen, direct vanaf P&ID tot aan de vessel datasheet. Of het nu gaat om een EEM (eindige elementen methode) berekening, drukvat berekening of compleet plant design u; kunt altijd rekenen op de kwaliteit van onze engineers. Door ervaring met fabricage en montage kunt u ervan uit gaan dat u altijd het beste ontwerp krijgt met betrekking tot functionaliteit, materiaalkeuze, levensduur.

Titan Projects maakt gebruik van 3d laserscan technologie bij opdrachten ten behoeve van vervangingen of integratie in bestaande bouw.

De “as built” situatie wordt dan geheel in 3D ingescand en verwerkt tot pointcloud. Dit wordt gebruikt voor een compleet 3D model van de huidige situatie. In dit 3D model wordt het nieuw te bouwen onderdeel geïntegreerd waardoor de risico’s tot een minimum worden beperkt.

Onze ontwerpafdeling maakt gebruikt van de volgende software:
  • 2D engineering Autocad
  • 3D engineering Inventor
  • Plant design Autocad 3D plant
Voor het berekenen van piping en drukvaten maken wij gebruik van de volgende software met de bijbehorende codes:

design and fabrication codes

Menu

Titan Project doet mee aan Werkfestival Sneek!

Zaterdag 28 september van 13:00 tot 16:00 is iedereen van harte welkom om eens een kijkje te komen nemen achter de schermen van Titan Projects.

Ben je student of werkzoekend? Kom gerust langs voor een kop koffie en wie weet kunnen we iets voor elkaar betekenen.

Aanmelden is niet nodig. Mocht u één van onze medewerkers deze dag willen spreken, stuur dan een mail naar info@titanprojects.nl of zoek direct contact met de gewenste medewerker.