U-Stamp certificering

Vanaf februari 2021 is Titan Projects U-stamp gecertificeerd. Daarmee zijn wij in staat om gestempelde U-stamp producten te leveren, die voldoen aan de ASME Boiler and Pressure Vessel Codes (ASME BPVCs).

De BPVC’s zijn in het leven geroepen om het ontwerp, fabricage en de inspectie van drukvaten en boilers te laten verlopen volgens de richtlijnen. Deze richtlijnen zijn wereldwijd geaccepteerd en in de meeste staten in de VS en in Canada zelfs verplicht. Het kwaliteitsborgingsysteem dat hoort bij het Certificate of Authorization, zorgt ervoor dat wij op de hoogte zijn van de laatste eisen aan apparatuur en dat de naleving hiervan verzekerd is.

Titan Projects levert een breed scala aan producten. Hierbij kan worden gedacht aan complexe reactorvaten en heat-exchangers van exotische materialen, maar ook aan bijvoorbeeld eenvoudige vaten van roestvaststaal.

Titan Projects heeft klanten op de meeste uiteenlopende locaties in de wereld. Door onze ligging aan open vaarwater zijn wij in staat om de internationale verscheping te verzorgen voor onze producten. Wij kunnen dimensies aan tot 12,8 meter in diameter en tot 60 ton in gewicht.