u-stamp gecertificeerd U Stamp
gecertificeerd
certificaten titan projects

U-Stamp certificering

Naar verwachting is Titan Projects januari 2021 U-Stamp gecertificeerd en in staat om gestempelde, U-Stamp, producten te leveren die voldoen aan de ASME Boiler and Pressure Vessel Codes (ASME BPVCs).

De BPVCs zijn in het leven geroepen om het ontwerp, fabricage en de inspectie van drukvaten en boilers volgens richtlijnen te laten verlopen. Voor drukvaten en boilers zijn deze richtlijnen wereldwijd geaccepteerd en in de meeste staten van Amerika en Canada zelfs verplicht. Door het kwaliteitsborgingsysteem behorende bij het Certificate of Authorization zijn wij op de hoogte van de laatste apparatuur vereisten en is naleving hiervan verzekerd.

Door jarenlange ervaring en een hoge mate van flexibiliteit is het mogelijk om een breed scala aan producten te leveren. Gedacht kan worden aan complexe reactorvaten en heat exchangers van exotische materialen, maar ook aan eenvoudige vaten van roestvaststaal.
Titan Projects heeft een internationaal klantenbestand en is in staat om, door ligging aan open vaarwater, de internationale verscheping van uw producten te verzorgen. Wij kunnen dimensies aan tot 11 meter in diameter en tot 80 ton in gewicht.

Menu