Titan Salt Titan Projects Wie wij
zijn

Geschiedenis

Titan Projects is sinds 2002 uw betrouwbare partner voor technisch eersteklas oplossingen. Wij hebben de ervaring en expertise voor een resultaatgerichte projectuitvoering en hightech apparatenbouw binnen de procesindustrie. De basis van Titan Projects ligt bij het vroegere in Sneek gevestigde NNRI, Noord Nederlandse Roestvast Staal Industrie.

Bij Titan Projects worden hoogwaardige materialen verwerkt volgens de hoogste normen en de laatste stand der lastechniek. Alle vervaardigings- en productieprocessen zijn genormeerd en gecertificeerd waarmee een hoog kwaliteitsniveau gewaarborgd is. Titan Projects heeft daarbij process engineers in huis die mee kunnen denken in het proces.

Elk project heeft één projectleider en daarmee één aanspreekpunt. Die manier van werken staat garant voor transparante communicatie. Titan Projects is helder over de leveringstermijnen. Wij geven eerlijke levertijden voor de betreffende documenten en eventuele apparatuur.

Kortom: Titan Projects heeft de kennis en de ervaring om een project geheel uit handen te nemen en te ontzorgen.

Missie en Visie

Titan Projects loopt voorop in de procesindustrie op het gebied van apparaat- en systeembouw van de chemische, petrochemische en foodindustrie. Dat maakt dat wij oplossingen bedenken op het hoogst haalbare niveau op gebied van nieuwbouw, revisie, optimalisatie, onderhoud en ombouw van bestaande installaties.

Door open en transparant te werken, kunnen wij het afgesproken succes bereiken. Wij zullen nooit problemen uit de weg gaan om het resultaat te behalen. Daarbij is onze overtuiging dat samenwerken met de klant een langdurige en vruchtbare relatie oplevert.

Door slim gebruik te maken van de juiste materialen en technieken in combinatie met het verbruik van energie, is er sprake van een lage total cost of ownership met een minimale belasting van het milieu

Onze oplossingen doen waarvoor ze zijn ontworpen op de meest effectieve en efficiënte manier.
Menu