Geschiedenis

Titan Projects werd opgericht in 2002 in Sneek. Het bedrijf ontstond uit NNRI (Noord Nederlandse Roestvast Staal Industrie). De beste mensen bundelden hun krachten en zo werd het fundament gelegd voor Titan Projects.

Een verantwoord beleid, de voortdurende ontwikkeling van de kennis binnen het bedrijf, het streven naar de allerbeste kwaliteit, de beste apparatuur, de beste medewerkers en onze transparante manier van werken maakt van Titan Projects een betrouwbare partner voor de beste technische oplossingen.

Met onze ervaring en expertise tellen we mee in de wereld als het gaat om hightech apparatenbouw voor de procesindustrie.

Inmiddels hebben we in alle delen van de wereld laten zien waartoe we in staat zijn. Van Noord-Amerika tot het Midden-Oosten van Europa tot Japan.

In 2020 hebben we onze vestiging in Sneek verruild voor ons ruimere onderkomen in Bolsward.

Titan Projects is klaar voor de toekomst.

NB: In 2012 werd onze dochter, Titan Salt, opgericht. Met een kantoor in Chicago (VS) heeft Titan Salt zich een leidende positie in de markt verworven wat betreft efficiënt energieverbruik met de focus op de optimalisatie van zoutfabrieken.

Missie en Visie

Titan Projects loopt voorop in de procesindustrie op het gebied van apparaat- en systeembouw van de chemische, petrochemische en foodindustrie. Dat maakt dat wij oplossingen bedenken op het hoogst haalbare niveau op gebied van nieuwbouw, revisie, optimalisatie, onderhoud en ombouw van bestaande installaties.

Door open en transparant te werken, kunnen wij het afgesproken succes bereiken. Wij zullen nooit problemen uit de weg gaan om het resultaat te behalen. Daarbij is onze overtuiging dat samenwerken met de klant een langdurige en vruchtbare relatie oplevert.

Door slim gebruik te maken van de juiste materialen en technieken in combinatie met het verbruik van energie, is er sprake van een lage total cost of ownership met een minimale belasting van het milieu

Onze oplossingen doen waarvoor ze zijn ontworpen op de meest effectieve en efficiënte manier.